LA POULE AU POT FARCIE
Composition :
UNE POULE LABEL ROUGE - BEURRE DE BARATTE.
LA FARCE : FOIE DE LA POULE + FOIES DE VOLAILLE - GORGE DE PORC SANS NERF ET SANS GRAS - LARD MAIGRE - PAIN RASSIS - LAIT BIO - ŒUFS BIO - COGNAC - THYM - PERSIL PLAT.
LES GARNITURES AROMATIQUES : AIL HACHÉ - OIGNONS ROUGES - BRANCHES DE CÉLERI - POIREAUX ÉPLUCHÉS - FEUILLES DE LAURIER - BOUILLON DE VOLAILLE - EAU MINÉRALE.
LES ACCOMPAGNEMENTS - LES LÉGUMES : CAROTTES - NAVETS RONDS ÉPLUCHÉS - POIREAUX ÉPLUCHÉS RACCOURCIS ET LIÉS EN BOTTE - POMMES DE TERRE BF15
FLEUR DE SEL - POIVRE CONCASSÉ.
--------------------------------------------------------------
UNE SÉLECTION DE VINS POUR S'ACCORDER AVEC CE PLAT
UN BOURGOGNE BLANC . UN MACON - UN POUIILY - UN BEAUJOLAIS ROUGE . UN BROUILLY
--------------------------------------------------------------
NOS 3 SITES GOURMANDS "FAIT MAISON"
POUR LES VOIR - CLIQUER SUR LES LIENS CI-DESSOUS
LE-SITE "FAIT MAISON"DE-LA-CUISINE-DES-TERROIRS-FRANÇAIS
LA-VRAIE-ET-BONNE-CUISINE-ITALIENNE
LE-SITE-DE-TOUTES-LES-SAUCES-CRÈMES-JUS-COULIS-SALÉS-ET-SUCRÉS-"FAIT MAISON"
-----------------------------------------------------------
LES LIVRAISONS SE FONT EN MAJORITÉ PAR EMBALLAGES SOUS VIDE - RESPECT DE LA CHAINE DU FROID.
LES SAUCES ET LES PLATS SALÉS - SUCRÉS SONT ÉLABORÉS ET CUISINÉS PAR "FAIT MAISON"- NOTRE LABORATOIRE EST EN FRANCE. PRODUITS ET INGRÉDIENTS UTILISÉS SONT INDIQUÉS. ILS SONT POUR LA PLUPART FRANÇAIS ET DE 1ER CHOIX- LES DATES DE FABRICATIONS ET LES LIMITES DE CONSOMMATIONS SONT INDIQUÉES SUR LES EMBALLAGES.
CONGÉLATION DES PLATS, POSSIBLE, SI INDIQUÉE PAR LE LOGO CONGÉLATION SITUÉ DANS LA GALERIE PHOTOS, EN BAS DE CHAQUE PAGE D'UN PLAT.
---------------------------------
UNE PART : 20 € TAXES INCLUSES + FRAIS DE LIVRAISON
POIDS NET : ± G + LE CONDITIONNEMENT
PAIEMENT SÉCURISÉ.
---------------------------------------------------------------
TOUS NOS PLATS SONT RÉALISÉS AVEC DES PRODUITS FRAIS ET DE QUALITÉ.
ALL OUR DISHES ARE MADE WITH FRESH, QUALITY PRODUCTS
AUCUN CONSERVATEUR, COLORANT ET ADDITIF DANS NOS PLATS.
NO PRESERVATIVES, COLORANTS AND ADDITIVES IN OUR DISHES.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A RED LABEL HEN - BUTTER CHURN.
THE STUFFING: CHICKEN LIVER + POULTRY LIVERS - PORK THROAT WITHOUT NERVE AND WITHOUT FAT - LEAN BACON - STALE BREAD - ORGANIC MILK - ORGANIC EGGS - COGNAC - THYME - FLAT PARSLEY.
THE AROMATIC TOPPINGS: CHOPPED GARLIC - RED ONIONS - CELERY STICKS - PEELED LEEKS - BAY LEAVES - CHICKEN BROTH - MINERAL WATER.
ACCOMPANIMENTS - VEGETABLES: CARROTS - PEELED ROUND TURNIPS - SHORTENED PEELED LEEKS AND TIE IN A BUNCH - BF15 POTATOES
FLEUR DE SEL - CRUSHED PEPPER.
--------------------------------------------------------------
A SELECTION OF WINES TO PAIR WITH A SMALL SAVORY WITH LENTILS
A WHITE BURGUNDY. A MACON - A POUIILY - A RED BEAUJOLAIS. A BROUILLY
---------------------------------------------------------------
OUR 3 "HOME-MADE" GOURMET SITES
TO SEE THEM - CLICK ON THE LINKS BELOW
ALL OTHER SALTY SAUCES - ALL SAUCES - CREAMS - COULIS - JUICES - SWEETS
THE REAL AND-GOOD ITALIAN CUISINE
---------------------------------------------------------------
DELIVERIES ARE MOSTLY BY VACUUM PACKAGING - RESPECT OF THE COLD CHAIN.
SAUCES AND SAVORY - SWEET DISHES ARE DEVELOPED AND COOKED BY "FAIT MAISON" - OUR LABORATORY IS IN FRANCE. PRODUCTS AND INGREDIENTS USED ARE INDICATED. THEY ARE MOSTLY FRENCH AND FIRST CHOICE - THE DATES OF MANUFACTURE AND THE CONSUMPTION LIMITS ARE INDICATED ON THE PACKAGING.
FREEZING OF DISHES, POSSIBLE, IF INDICATED BY THE FREEZING LOGO LOCATED IN THE PHOTO GALLERY, AT THE BOTTOM OF EACH DISH PAGE.
---------------------------------
ONE SHARE: €20 TAXES INCLUDED + DELIVERY COSTS
NET WEIGHT: ± G + PACKAGING
SECURE PAYMENT.