BOUILLON DE VOLAILLE « FAIT MAISON »
Composition :
UNE GRANDE QUANTITÉ D’EAU MINÉRALE OU DE SOURCE – UNE À DEUX CARCASSES DE POULETS + 1 POULET ENTIER - BRANCHES DE CÉLERI – CAROTTES – GOUSSES D’AIL – OIGNONS ROUGES – ÉCHALOTES - POIREAUX BOUQUET GARNI – FLEUR DE SEL – POIVRE CONCASSÉ.
CUISSON : 2 H 30 ENVIRON À FEUX DOUX SANS COUVRIR
CONSERVATION : 3 JOURS OU
POSSIBILITÉ DE CONGELER LE BOUILLON : CONSERVATION : 3 MOIS
-----------------------------------------------------------------------------
CLIQUER SUR CE LIEN POUR VOIR :
LA TOTALITÉ DU SITE "FAIT MAISON"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
LES LIVRAISONS SE FONT EN MAJORITÉ PAR EMBALLAGES SOUS VIDE - RESPECT DE LA CHAINE DU FROID.
LES SAUCES ET LES PLATS SALÉS - SUCRÉS SONT ÉLABORÉS ET CUISINÉS PAR "FAIT MAISON"- NOTRE LABORATOIRE EST EN FRANCE. PRODUITS ET INGRÉDIENTS UTILISÉS SONT INDIQUÉS. ILS SONT POUR LA PLUPART FRANÇAIS ET DE 1ER CHOIX- LES DATES DE FABRICATIONS ET LES LIMITES DE CONSOMMATIONS SONT INDIQUÉES SUR LES EMBALLAGES.
CONGÉLATION DES PLATS, POSSIBLE, SI INDIQUÉE PAR LE LOGO SITUÉ DANS LA GALERIE PHOTOS, EN BAS DE CHAQUE PAGE D'UN PLAT.
---------------------------------------
UNE PART DE BOUILLON DE VOLAILLE : 10,00 € TTC + FRAIS DE LIVRAISON
POIDS NET : ± 500G EN 2 SACHETS DE 250G + EMBALLAGE
PAIEMENT SÉCURISÉ
-------------------------------------------------------------------------------
NOS SAUCES SONT "FAIT MAISON" AVEC DES PRODUITS FRAIS DE 1ERE QUALITÉ.
OUR SAUCES ARE "HOME-MADE" WITH 1ST QUALITY FRESH PRODUCTS
AUCUN CONSERVATEUR, COLORANT ET ADDITIF DANS NOS SAUCES - PLATS.
NO PRESERVATIVES, COLORANTS AND ADDITIVES IN OUR SAUCES - DISHES
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
HOMEMADE CHICKEN BROTH
Composition :
A LARGE QUANTITY OF MINERAL WATER – ONE TO TWO CHICKEN CARCASSES + 1 WHOLE CHICKEN - CELERY STICKS – CARROTS – GARLIC CLOVES – RED ONIONS – LEEKS – BOUQUET GARNI – SHALLOTS - FLEUR DE SALT CRUSHED PEPPER
COOKING: APPROXIMATELY 2 H 30 ON LOW HEAT WITHOUT COVER
STORAGE: 3 DAYS OR
POSSIBILITY OF FREEZING THE BROTH: CONSERVATION: 3 MONTHS
-------------------------------------------------- ---------------------------
CLICK ON HIS LINK TO SEE:
AND SELECT "FILTER" OR "ALL OUR PRODUCTS" TO SEE THE SECTION(S) SEARCHED
-----------------------------------------------------------------------------
DELIVERIES ARE MOSTLY BY VACUUM PACKAGING - RESPECT OF THE COLD CHAIN.
SAUCES AND SAVORY - SWEET DISHES ARE DEVELOPED AND COOKED BY "FAIT MAISON" - OUR LABORATORY IS IN FRANCE. PRODUCTS AND INGREDIENTS USED ARE INDICATED. THEY ARE MOSTLY FRENCH AND FIRST CHOICE - THE DATES OF MANUFACTURE AND THE CONSUMPTION LIMITS ARE INDICATED ON THE PACKAGING.
FREEZING OF DISHES, POSSIBLE, IF INDICATED BY THE LOGO LOCATED IN THE PHOTO GALLERY, AT THE BOTTOM OF EACH PAGE OF A DISH.
---------------------------------------
A SHARE OF POULTRY BROTH: €10.00 including VAT + DELIVERY COSTS
NET WEIGHT: ± 500G IN 2 BAGS OF 250G + PACKAGING
SECURE PAYMENT